שיפוץ דירה בתל-אביב

שיפוץ דירה בתל-אביב

 

דירת מגורים בת שלושה חדרים הצופה לפארק ירוק בשכונת יד-אליהו שופצה והפכה לדירה מוארת, צעירה ומודרנית. התכנון שינה לחלוטין את המערך של הדירה והפנה את הסלון ופינת האוכל לעבר הנוף. המסדרון המוביל אל מדרגות העלייה לגג עוצב כקשת המכניסה דרמה לחווית המעבר בדירה ואילו חלל הכניסה כולל את הספריה המקדמת את פני הנכנסים. התכנון המדוקדק לקח בחשבון שיקולים של שימוש יומיומי ואת התקציב המוגבל של השיפוץ. בעיצוב החללים נעשה שימוש בנגיעות של צבעים עזים המתכתבים עם האור הישראלי.

 

סטטוס: מאוכלס

 

מבט מהסלון
מבט מהסלון
press to zoom
מבט למסדרון
מבט למסדרון
press to zoom
כניסה וספריה
כניסה וספריה
press to zoom
מטבח 1
מטבח 1
press to zoom
מטבח 2
מטבח 2
press to zoom
פינת אוכל - מבט אל הפארק
פינת אוכל - מבט אל הפארק
press to zoom
מבט מהספרייה אל המסדרון
מבט מהספרייה אל המסדרון
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom